Flow Partner for brassblåsere

Jeg har prøvd Randefalk sin flotte flow partner. Denne bruker jeg nå hver dag når jeg øver på munnstykket og er et fantastisk redskap for å få litt bedre kontroll på munnstykkespillinga samt få støtten på plass. For meg er det slik at når jeg sliter med god legato, klangkontroll eller å treffe toner uten å skødde, så er det stor hjelp å spille det på munnstykket. Jeg har ikke alltid vært like glad i å spille på munnstykket, det er tungt og jeg er lat. Men med flow partner gjør det munnstykkespillinga lettere, og da gidder jeg litt oftere.

Link til hjemmeside hvor man kan kjøpe Flow Partner: https://randefalkmusic.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.